Machinaal borduren / Sublimeren 

Als het mooi en duurzaam moet zijn

de winkel voor al uw persoonlijke cadeaus

Start Contactpagina Inhoud

on-line shops

 

.
De behoefte wordt steeds groter om 7 dagen in de week, 24 uur per dag via het internet te kunnen shoppen, daarom hebben wij besloten om in deze behoefte te gaan voorzien.

Wij wensen u veel winkel plezier.

.
pixelhobbywinkel Onze eerste on-line winkel is de pixelhobbywinkel, de winkel voor al uw pixelhobby materialen maar ook voor patronen en complete pakketten. Tevens is aan deze winkel toegevoegd de materialen behorende bij de picture pearls. Via nevenstaande link komt u rechtstreeks in onze pixelhobbywinkel, maar u kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in het hoofdstuk pixelhobby en/of picture pearls op onze site.
.

baby shop

 

Toegevoegd de on line baby shop, onze webwinkel onder andere met geborduurde slabbertjes, daarnaast baby textiel zoals badjasjes en badcapes, tutteldoekjes en knuffels. Desgewenst kunnen we hierop namen borduren / bedrukken. Neem via nevenstaande link eens een kijkje in onze shop.
.
borduurshop De borduurshop is nu zover gevuld dat we hem on line kunnen toevoegen. Hier kunt u een combinatie maken van kleding / textiel (handdoek) met een geborduurde afbeelding. Natuurlijk kunt u ook alleen de kleding / textiel bestellen. De handdoeken die we gebruiken zijn 500 gram/m2. We zullen de shop verder vullen aan de hand van uw wensen.
.
textielshop De volgende on-line shop is de textielshop ... hier kunt u een groot deel van de kleding die wij in onze winkel verkopen on-line bestellen. De artikelen zijn voor zover mogelijk voorzien van maatspecificaties. Nieuw in onze winkel is de keuze uit sportshirts performance en cool-dri. Neem gerust eens een kijkje in onze shop en laat u verrassen door de prijzen....
.
werkkledingshop Om een totaal pakket aan kleding te kunnen leveren zijn we sinds juni 2014 wederverkoper geworden van de kleding merken HLM, het vroegere KLMmerk en Hydrowear. Vervolgens hebben we hiervan ook een on-line winkel gemaakt om u nog beter te kunnen informeren. De winkel is/wordt gevuld met onder andere Hi-Visibility kleding (fluor oranje - fluor geel) .... nieuwsgierig neem een kijkje .... veel "winkel"plezier ....
.

provement shop

Voor onder andere cadeau en relatiegeschenken is het gewenst gebleken om eerst een vrijblijvende offerte te kunnen aanvragen. Om dit te realiseren hebben wij de promovement shop toegevoegd aan onze site. In deze on-line shop kunt u de catalogus doorkijken naar relatiegeschenken, kleding van PGA-tour, USBasic en Slazengeren, vervolgens indien gewenst een vrijblijvende offerte aanvragen vanaf 1 stuks eventueel voorzien van borduring, bedrukking of gravering.
.,
Funshirts Deze webshop bevat een selectie aan grappige afbeeldingen en teksten die wij in de afgelopen jaren hebben gedrukt op T-Shirt, sweaters en hoodies, deze zijn we nu aan het catalogiseren en hebben er alvast een aantal in onze on-line winkel geplaatst.....we zijn hier nog niet mee gereed.... maar willen u een idee geven hoe het eruit komt te zien.
.
Graveershop Hier kunt u alle kristallen, metalen plaatjes, e.d. vinden die wij voor u kunnen graveren zowel vlak als 2d/3d alsmede de eventuele ledverlichting. U stuurt naast uw bestelling de foto, afbeelding en/of tekst naar hans@wiha-design.nl o.v.v. uw bestelnummer uit de shop
.
Sublimatieshop Alle hierin vermelde artikelen kunnen we full colour voor u bedrukken. Bestel het gewenste artikel en stuur uw foto, afbeelding en of tekst naar sublimatie@wiha-design.nl o.v.v. het web ordernummer
.
 

 

Copyright © 2003 - 2018  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 06 juni 2017

info@wiha-design.nl                      0172-585511                

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.