.
Pixel Hobby Machinaal Borduren Laser Graveren Printen
Sublimeren Bedrukken Catalogi & Shops Contact
.

Pixel hobby WiHa-Design

Maak wat u wilt...

Wilt u een mooie replica van een foto van uw kleinkind?
Liever een Renoir of Van Gogh aan de wand, op ware grootte? Of toch liever een wandvullende afbeelding van een Harley Davidson? Met Pixel Hobby kunt u het allemaal maken. Pixel voor pixel, kleur na kleur ziet u de door u gekozen afbeelding onder uw handen verschijnen. Een fascinerend proces waarbij u kleine kunststof blokjes aanbrengt op de juiste plaats, met een verbluffend eindresultaat.
Kunst voor een betaalbare prijs bij u aan de muur zelf ontworpen of van een voorbeeld nagemaakt is met Pixelhobby mogelijk. Zoals Vincent van Gogh zijn schilderijen opbouwde uit duizenden penseelstreken, zo is elk mozaļek opgebouwd uit duizenden pixels: kleurige blokjes die samen een totaalbeeld vormen. De pixels worden door middel van een hobby pincet geplaatst op een doorzichtig basisplaatje. Onder het basisplaatje legt u een door u uitgeprint patroon, waarop de symbolen staan weergeven. Deze symbolen verwijzen naar het kleurnummer wat achterop het pixel matje staat vermeld.
Eenvoudiger kan het niet! Daardoor weet u precies waar u de kleurige pixels moet invullen. U hoeft dus niet te tellen! Pixelen is het inkleuren van een basisplaat door middel van een patroon die uzelf heeft ontworpen met de PIXELHOBBY DESIGNER LITE software.Voor vragen en opmerkingen kunt u ons een mailtje sturen naar info@wiha-design.nl

 

Nieuwsgierig geworden?
    kom dan eens gezellig langs in onze winkel
    neem een kijkje op onze uitgebreide pagina's
    of neemt u dan eens een kijkje in onze webshop.

 

 

 

naar de webshop naar extra informatie
route beschrijving

.
Pixel Hobby Machinaal Borduren Laser Graveren Printen
Sublimeren Bedrukken Catalogi & Shops Contact

 
 

 

Copyright © 2003 - 2019  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 06 juni 2017

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.