01 - Borduren
Start Contactpagina Inhoud

 

 

In 2003 hebben wij een borduurmachine van het merk Toyota aangeschaft. Hiermee zijn we vervolgens WiHa-Design gestart.

.
Wij borduren vanaf 1 stuks zonder extra kosten om het zo voor een ieder betaalbaar te houden. Wij leveren kleding, badtextiel, caps e.d. maar u kunt/mag ook zelf het artikel meebrengen waarop een borduring moet worden aangebracht, dit is echter wel volledig op eigen risico omdat er helaas veel producten zijn die elders goedkoper worden geleverd maar ook van mindere kwaliteit zijn. 
Naast het borduren van logo's, namen en teksten hebben wij een enorme collectie borduurpatronen tot onze beschikking. Deze borduursel kunt u bestellen in onze borduurshop...als badge, maar ook geborduurd op textiel.

 

.

honden

katten

paarden

kids

naar de borduurshop

naar de borduurshop

naar de borduurshop

naar de borduurshop

.

sterrenbeelden

familiewapen

flessenjasjes

geboortekaartjes

naar de borduurshop

van de familiewapens, flessenjasjes en geboortekaartjes is er geen link naar een webshop omdat deze zeer persoonlijk worden gemaakt en derhalve alleen aan degene die het besteld wordt verkocht. 
.
Wenst u meer informatie kom dan gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat 88 in Hazerswoude Dorp, de winkel iets te ver weg of heeft u te weinig tijd voor een bezoekje schrijf dan een email naar info@wiha-design.nl of pak de telefoon 0172-585511.
.
 

 

Copyright 2003 - 2019  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 06 juni 2017

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.