Flessenjasjes
Start Omhoog Contactpagina Inhoud

 

 

 

De flessenjasjes worden gemaakt van 200 gr/m2 vilt en passen over de meest gangbare flessen. De tekst en de kleur van het vilt en/of de tekst kan aan uw wens(en) worden aangepast. 
de kleuren van het vilt
baby roze
baby blauw
wit
oranje
geel
ecru / beige
blauw
groen
rood
Gelegenheid
moederdag
vaderdag
geboorte
huwelijk
verjaardag
jubileum
gewoon omdat het leuk is
.

1

2

3

4

5

6

Hoera een dochter standaard geborduurd op roze, maar wenst u een andere kleur is dat ook mogelijk

Verras je moeder op moederdag met een aangeklede fles ....

Moederdag elke 2e zondag in Mei

Hoera een zoon standaard geborduurd op blauw, maar wenst u een andere kleur en/of andere afbeelding laat dit dan even weten, bijna alles kan

Voor elke gelegenheid kunnen wij voor u jasjes maken voorzien van bijbehorende tekst en figuren ... Pasen, kerst, nieuwjaar, valetijn, verjaardag, enz., enz.

.

7

8

9

.

De standaard flessenjasjes worden voor 10 euro per stuk geleverd, voor nieuwe creaties met bijvoorbeeld bedrijfslogo of andere afbeelding, tekst e.d. kunt u voor een vrijblijvende offerte een e-mail sturen aan info@wiha-design.nl

Voor een standaard bestelling kunt u met opgave van nummer, kleur vilt, eveutele overige wensen en uiteraard voorzien van het adres waarheen wij het kunnen versturen een e-mail sturen aan hans@wiha-design.nl zodra u betaling (aantal jasjes x 10 + 3,45) is ontvangen op onze rekening NL12 INGB 0009 5967 90 t.n.v. WiHa-Design Alphen aan den Rijn zal direct de door u gewenste "jas" worden toegestuurd.

.
 

 

Copyright 2003 - 2019  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 06 juni 2017

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.