Roland SP300i
Start Contactpagina Inhoud

 

 

 

Om de beperking van full colour printen op donker textiel enigszins op te heffen hebben we een printer / snijplotter aangeschaft. Geschikt voor het printen en snijden tot een maximale breedte van 76 cm. Door het gebruik van ECO-SOL inkten kunnen we nu prints maken voor zowel binnen als buiten gebruik.
.

mogelijkheden:
vlaggen,
banners,
posters,
stickers,
transfers voor (donker) textiel,
asfalt art,
foto op canvas
enz. enz.
.
Asfalt art

te gebruiken op:

asfalt,
asfaltbeton,
klinkers,
stoeptegels,
(betonnen) muren

De naam zegt het eigenlijk al, kunst voor op straat. Hierbij maken we gebruik van een folie die speciaal is ontwikkeld voor buiten gebruik, maar kan ook heel goed binnen worden gebruikt. De geprinte folie vertelt uw boodschap in het voorbijgaan, reclame, events, decoratie, promotie, enz., enz., de mogelijkheden zijn eindeloos ook voor 3D art. De zelfhechtende folie kan worden gebruikt voor tijdelijke of langdurige communicatie en vormt zich naar deze oppervlakten. Tevens voldoet het aan de stroefheidsnorm voor sportvloeren zowel in natte als droge condities.
.
Vlaggen, banners, posters,
Vlaggen, banners, worden door ons bedrukt en voorzien van ringen.... maximale breedte die wij kunnen realiseren is circa 70 cm, de lengte kan enige meters bedragen. Posters / foto's kunnen we printen op (foto)papier of canvas.
.
Stickers
Stickers kunnen we u leveren, glansend, mat of transparant.... door gebruik te maken van de plotter kunnen we deze gelijk in contour voor u uitsnijden. We kunnen de stickers leveren vanaf enkele milimeters tot 70 cm breedte.
.
Transfers voor donker textiel
Voor het aanbrengen van foto's, full colour logo's e.d. op donker textiel maken we gebruik van hitte bestendige transfers.... nadat het logo is geprint en uitgesneden persen we de afbeelding op het textiel.
.
Naast voornoemde mogelijkheden zijn er natuurlijk nog veel meer opties teveel om op te noemen, dus heeft u vragen en wilt u meer informatie kom gezellig langs in onze winkel aan de Dorpsstraat 88 in Hazerswoude Dorp, de winkel net iets te ver weg of heeft u te weinig tijd stuur dan een email naar info@wiha-design.nl of neem de telefoon 0172-585511.
.
 

 

Copyright 2003 - 2020  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 23 augustus 2020

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.