Flatbed printer LEV-20
Start Contactpagina Inhoud

 

 

Om aan de vraag van relatiegeschenken in hele kleine oplages te voldoen hebben wij besloten om een flatbedprinter aan te schaffen. Onze keuze is gevallen op de LEV-20 hiermee is het mogelijk om vanaf 1 stuks te kunnen leveren voor een leuke lage prijs.

 

.

Voorwerpen personaliseren

Speciale kleuren

ECO-UV-in

.
We gebruiken de VersaUV LEF om tekst, foto's, logo's of andere designs direct te printen op voorwerpen tot 10cm dikte.

Voorbeelden zijn:

 gadgets,
geschenkartikelen,
prototypes,
industriŽle onderdelen
elektronica.

Deze printer maakt het dus mogelijk om snel en tegen een aantrekkelijke prijs alledaagse voorwerpen om te vormen in unieke, gepersonaliseerde hebbedingen.

Met de printer kunnen we printen op een oneindige groep materialen. Voorbeelden zijn PET, ABS, polycarbonaat, TPU, leer en textiel.

De printer is uitgerust met CMYK, witte en transparante inkt. De witte inkt geeft prachtige resultaten op zowel gekleurde als op doorschijnende voorwerpen.

De inkt kunnen we ook gebruiken als opake onderlaag, zodat de andere kleuren sterker naar voren komen.

De transparante inkt creŽert speciale effecten, zoals een matte of glanzende afwerking en reliŽf. Denk bij reliŽf bijvoorbeeld aan brailleschrift en geometrische patronen die u effectief kunt voelen.

We kunnen ook zonder enig probleem op hittegevoelige materialen en voorwerpen printen.

De ECO-UV-inkt garandeert een ruim kleurgamma en een grote densiteit. De inkt vereist geen droogtijd en blijft flexibel, zodat hij niet breekt als het materiaal gebogen of uitgerekt wordt.

 

.
We hebben ook een draai-eenheid erbij aangeschaft, die het ons mogelijk maakt de flatprinter te gebruiken om ronde voorwerpen tot een diameter van circa 70 mm te beprinten, te denken valt aan wijnflessen, kaarsen, bidons e.d.

.
Enkele voorbeelden:

.
Natuurlijk is er weer heel veel mogelijk...samen kunnen we proberen aan uw wensen te voldoen....meer informatie benodigd kom dan gezellig langs bij ons in de winkel of schrijf een email aan

info@wiha-design.nl

Ook hierbij is het mogelijk dat u uw eigen voorwerpen meebrengt om door ons te laten bewerken, maar ook kunt u een keuze maken aan een groot aanbod van artikelen in de catalogi

 

 

 

 

Copyright © 2003 - 2020  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 23 augustus 2020

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.