on-line shops
Start Contactpagina Inhoud

 

 

.
Helaas is het thans niet mogelijk, wegens medisch ongemak om u de srevice te verlenen die u van ons gewend bent, derhalve tijdelijk alle webshops gesloten.
De behoefte wordt steeds groter om 7 dagen in de week, 24 uur per dag via het internet te kunnen shoppen, daarom hebben wij besloten om in deze behoefte te gaan voorzien.

Wij wensen u veel winkel plezier.

.
pixelhobby Onze eerste on-line winkel is de pixelhobbywinkel, de winkel voor al uw pixelhobby materialen maar ook voor patronen en complete pakketten. Tevens is aan deze winkel toegevoegd de materialen behorende bij de picture pearls. Via nevenstaande link komt u rechtstreeks in onze pixelhobbywinkel, maar u kunt natuurlijk ook eerst een kijkje nemen in het hoofdstuk pixelhobby en/of picture pearls op onze site.
.
babyshop Toegevoegd de on line baby shop, onze webwinkel onder andere met geborduurde slabbertjes, daarnaast baby textiel zoals badjasjes en badcapes, tutteldoekjes en knuffels. Desgewenst kunnen we hierop namen borduren / bedrukken. Neem via nevenstaande link eens een kijkje in onze shop.
.
borduurshop De borduurshop hebben we per 1 januari 2020 gesloten het afgelopen jaar geen enkele bestelling en/of enige reactie op mogen ontvangen terwijl het bijhouden en het toevoegen van nieuwe borduurvoorbeelden erg veel tijd in beslag nemen ... natuurlijk blijven we in onze winkel wel gewoon borduren. .
.
textielshop De volgende on-line shop is de textielshop ... hier kunt u een groot deel van de kleding die wij in onze winkel verkopen on-line bestellen. De artikelen zijn voor zover mogelijk voorzien van maatspecificaties. Nieuw in onze winkel is de keuze uit sportshirts performance en cool-dri. Neem gerust eens een kijkje in onze shop en laat u verrassen door de prijzen....
.
werkkleding Om een totaal pakket aan kleding te kunnen leveren zijn we sinds juni 2014 wederverkoper geworden van de kleding merken HLM, het vroegere KLMmerk en Hydrowear daarnaast ook nog van projop, tricorp, herock, maar de concurentie van de grote bedrijven is zo groot dat ook deze online shop niet tot het gewenste resultaat heeft geleid en op 1 januari 2020 is deze ook niet meer beschikbaar ... de kleding is nog wel verkijgbaar is onze winkel om u zo toch een compleet werkkledingpakket te kunnen blijven aanbieden.
.
.,
funshirtshop Deze webshop bevat een selectie aan grappige afbeeldingen en teksten die wij in de afgelopen jaren hebben gedrukt op T-Shirt, sweaters en hoodies, deze zijn we nu aan het catalogiseren en hebben er alvast een aantal in onze on-line winkel geplaatst.....we zijn hier nog niet mee gereed.... maar willen u een idee geven hoe het eruit komt te zien.
.
Graveershop Hier kunt u (straks .. we zijn nog aan het updaten) alle materialen, beeldjes, spiegels , e.d. vinden die wij voor u kunnen graveren zowel vlak als 2d/3d alsmede de eventuele ledverlichting. U stuurt naast uw bestelling de foto, afbeelding en/of tekst naar hans@wiha-design.nl o.v.v. uw bestelnummer uit de shop
.
Sublimatieshop Alle hierin vermelde artikelen kunnen we full colour voor u bedrukken. Bestel het gewenste artikel en stuur uw foto, afbeelding en of tekst naar sublimatie@wiha-design.nl o.v.v. het web ordernummer
.
koopjeshoek alle artikelen die u hierin vindt verkopen wij tegen zeer gereduceerde prijs, het zijn artikelen die wij teveel of verkeerd hebben besteld, dan wel niet door de klant zijn afgenomen of opgehaald. Hierbij geldt OP=OP
 

 

Copyright © 2003 - 2020  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 31 december 2019

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.