Pixel Hobby Pixel XL
Start Omhoog Contactpagina Inhoud

 

 

 

Kinderen die hun ouders zien pixelen willen dat ook graag doen. Voor de makers van Pixelhobby reden om een grotere pixel te ontwikkelen die voor jonge kinderen gemakkelijker te hanteren is. Verkrijgbaar in 30 frisse kleuren, deze grote pixel ...de pixel XL ... heeft het formaat van vier standaard pixels, dus in plaats van 2 x 2 mm is de grote pixel 4x4 mm. Deze pixels passen gewoon op de standaard basisplaten en medaillons. Zo wordt het voor uw kind nog leuker om samen te pixelen.

Spelenderwijs patronen en kleuren leren herkennen is een heerlijke bezigheid voor kinderen. De nieuwe pisel XL daagt kinderen uit tot het ontwikkelen van eigen creativiteit en draagt bovendien bij aan het verfijnen van de motoriek.

Wil je iemand verrassen? Wat is er nu leuker dan je eigen ontwerp of gezamenlijk gepixelde creatie cadeau te geven aan papa, mama, opa, oma, je beste vriendinnetje of de juffrouw van de klas?

Letters, cijfers, naambordjes, sleutelhangers, kaarten .... met pixel XL maken kinderen het zelf.

Een zelf of in groepsverband ( klas of kinderpartijtje ) gepixeld cadeautjes is leuk om te maken, uniek om te geven en waardevol om te krijgen. 

Ook voor de grote flexibele basisplaat van 23x23 pixes XL zijn er voorbeelden ter inspiratie, deze vindt u op de pagina patroon 23x23

.
Door op de afbeelding te klikken kunt u het patroontje downloaden als pdf bestand .... let op bij het printen dat de schaling uitstaat

 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Natuurlijk zijn ook de pixel XL bij ons zowel in de winkel als on-line te koop
.
Uw creaties delen met andere pixelaars ..... stuur u afbeelding naar hans@wiha-design.nl en wij voegen die toe, desgewenst onder vermelding van uw naam, aan onze site op de pagina eigen creaties.
.
 

 

Copyright 2003 - 2019  WiHa - Design
Laatst bijgewerkt: 06 juni 2017

info@wiha-design.nl                      0172-585511                       

Dorpsstraat 88

2391 BL Hazerswoude Dorp

geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

.